Phyllostachys aureosulcata `Spectabilis` (EMELT POSTADÍJAS!) (Zöldcsíkos aranyszárú bambusz (EMELT POSTADÍJAS!)) - Enciklopédia

 
 

Elérhetőség: A növény jelenleg nem rendelhető

Leírás

A megemelkedett postadíjak miatt bambuszainkat elsősorban csak személyesen értejövőknek tudjuk adni, vagy postai küldés esetén 8950.-Ft feladási díjat kell számolnunk csomagonként, a nagy tömeg és a terjedelmes méret miatt! Egy csomagba általában 2 db földlabdás bambusz fér... A lehetőségekről a 202094209-es számon lehet érdeklődni.

  

Tulajdonságaiban és felhasználhatóságában megegyezik a Ph. aureosulcata-val. Aranysárga szárain a barázdák zöld színűek. Látványos szárszínével és az azt megkoronázó dús sötétzöld lombtömegével az egyik legszebb díszbambusz! Zóna:6a

Személyes átvétel esetén általában sokkal nagyobb méretű bambuszokat is tudunk adni, ugyanilyen áron! A szoliter méretek árait egyedileg alakítjuk ki, mert ezek méretben nagyon eltérőek lehetnek! Ezekkel kapcsolatban a 202094209-en tudunk felvilágosítást adni.


Évek óta kedvezőek a tapasztalataink a földlabdásan felszedett bambuszokkal, 100 %-os eredménnyel dolgozhatunk velük a konténeres kiszerelésűekhez hasonlóan!

A frissen érkezett földlabdás bambuszok tövét és lombozatát az ültetésig naponta legalább egyszer alaposan öntözzük! Telepítés után szintén alaposan öntözzük be őket, de ne csak a tövüket, hanem a lombozatukat is! Meleg, száraz időben a lombozat néhány hétig még igényli a rendszeres permet-, vagy esőszerű öntözést, de hűvösebb, csapadékosabb időben ez szükségtelen. A széljárta helyen telepített bambuszok rögzítéséről, kitámasztásáról gondoskodjunk (karó, kerítéshez kötözés, stb), nehogy a szél megdöntse őket! A bambuszok többsége terjedő tövű, de a terjedést egyszerű határolással megakadályozhatjuk.
 6b USDA-zóna
 

Fényigény:

Nedvesség:

pH:

pH semleges

Méret:

100-400