Phyllostachys sp. 10 db-os Vegyes Bambusz SÖVÉNYAKCIÓ CSAK ÉRTEJÖVŐKNEK! (Vegyes sövénybambusz, 10 db-os SÖVÉNYAKCIÓ CSAK ÉRTEJÖVŐKNEK!)

 
 

Elérhetőség: A növény rendelhető

Phyllostachys sp. 10 db-os Vegyes Bambusz SÖVÉNYAKCIÓ CSAK ÉRTEJÖVŐKNEK!, Vegyes sövénybambusz, 10 db-os SÖVÉNYAKCIÓ CSAK ÉRTEJÖVŐKNEK! növényleírás 

 EZT A KEDVEZMÉNYES SÖVÉNYBAMBUSZ CSOMAGOT KIZÁRÓLAG SZEMÉLYESEN ÉRTEJÖVŐKNEK TUDJUK ADNI!

 

Az alábbi, hihetetlenül baráti árért 10 darab, 1-2 szálas, 120-180 centi magasságú, földlabdás bambusztövet adunk, melyekből mintegy 5-6 méter hosszúságú sövényszakasz telepíthető! Így pl. egy kb. 16 méter hosszúságú sövény létesítéséhez három 10 darabos csomagra van szükség.

Megrendeléskor feltétlenül kérjük jelezzék, hogy egy fajtából, vagy vegyesen, több fajtából (de hasonló növekedési erélyűekből) is állhat a sövénycsomag! 

 Zóna:6a 

Évek óta kedvezőek a tapasztalataink a földlabdásan felszedett bambuszokkal, 100 %-os eredménnyel dolgozhatunk velük a konténeres kiszerelésűekhez hasonlóan!

 

A frissen érkezett földlabdás bambuszok tövét és lombozatát az ültetésig naponta legalább egyszer alaposan öntözzük! Telepítés után szintén alaposan öntözzük be őket, de ne csak a tövüket, hanem a lombozatukat is! Meleg, száraz időben a lombozat néhány hétig még igényli a rendszeres permet-, vagy esőszerű öntözést, de hűvösebb, csapadékosabb időben ez szükségtelen. A széljárta helyen telepített bambuszok rögzítéséről, kitámasztásáról gondoskodjunk (karó, kerítéshez kötözés, stb), nehogy a szél megdöntse őket! A bambuszok többsége terjedő tövű, de a terjedést egyszerű határolással megakadályozhatjuk, pl. a Tatabányán, a Bauplast cég által gyártott bambuszhatároló lemezzel!

Fényigény:

Nedvesség:

Talaj:talajban
nem
válogat


Zóna:6a

Méret:100-150

Minőség:FL

Ár : 17 500 FtElőző / következő növényünk:


« Phyllostachys nigra (Fekete bambusz) | Phyllostachys viridis `Sulphurea` (Kénsárga óriásbambusz) »