Keresés

Arató Ildikó Kozmetikus

 

Kozmetika Pécsett

 
 

Pécsi kozmetika szeretettel várja meglévő és új szépülni vágyó ügyfeleit. Naturkozmetikum széles választéka, bőrtípus szerint. Arcfeszesítés, sminktetoválás, kozmetikai kezelések, aranykezelés, bőranalízis és még számos szolgáltatás a kozmetikánkban. A kozmetika Pécs szívében a belvárosban található.

 

http://www.kozmetika-pecs.hu/

 

 

Kedves Látogató! 

Arató Ildikó vagyok. Pécsett születtem. 2002-ben fejeztem be a Simonyi Károly Szakiskola kozmetikai képzését, kiváló eredménnyel. Azóta ebben a szakmában dolgozom és élek.

Már gyermekkoromban szoros kötődés alakult ki e szakma iránt, hiszen 13 éves korom óta évekig modellkedtem. Megérintett a szépség és a nőiesség tudatos szeretete és gondozása. Felvállalni azt, aki vagyunk és akivé szeretnénk válni.

Elsősorban azoknak az embereknek kívánok ebben segítségére lenni, akik bizalommal felkeresnek. Vallom,hogy ez a szakma nem csak egy foglalkozás, hanem egy életstílus, hivatás és egyben művészet is. Nem mindenki alkalmas erre a pályára, SZOLGÁLNI és SZOLGÁLTATNI. Itt bizony magunkból kell adni!

Ezzel a szemlélettel nyitottam meg Leonardo da Vinci elnevezésű kozmetikastúdiómat 2002-ben. Szakmáját, munkáját és vendégeit szerető szakember vagyok. Munkámat maximális odaadással és elhivatottsággal végzem. Igyekszem szakmai tudásomat folyamatosan bővíteni. Rendszeresen képzésekre járok, leginkább Németországba. 2005-óta a CNC. Gmbh. vagyis a Kreatív Natúr Kozmetikai Kft. magyarországi kizárólagos oktatója és forgalmazója vagyok. 

Tanulóképzéssel is foglalkoztam ez idáig. 2008/2009.tanévben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Kiváló Tanulója verseny országos döntőjén a második helyezést elért tanulóm felkészítéséért a Magyar Köztársaság Kormánya és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elismerését fejezte ki. 
Sminktetoválást 6 éve folytatok, melyben kizárólag a természetes szépség kiemelését tartom iránymutatónak, a leggondosabb tervezés és a Vendég korrekt tájékoztatása mellett.

Dr.Péter Iván bőrgyógyásszal immár 7 éve dolgozom együtt. 

Célom, hogy egy kicsit hozzá segítsek az emberek önbizalmának növeléséhez, mert tudjuk, hogy életünk bármely területére kihat, gondoljunk csak párkapcsolatainkra, munkahelyünkre vagy egészen egyszerűen két nyugodt óra boldog pillanatait szeretném adni a hozzám betérőnek rohanó életünkben! 

Üdvözlettel: Arató Ildikó